Lakering af bil & motorcykel

draabe_lille3

BL Lakering udfører personvognslakering. Læs mere om hvad vi kan tilbyde indenfor lakering af biler, motorcykler  m.m.

LAKERING AF

BILER / MOTORCYKEL / VAREVOGNE OG M.M.

kontakt_drabe1 kopi

Udbedring af skader og hellakering af din bil

lakering af bil
lakering motorcykel
lakering motorcykel
lakering af bil
lakering af bil
lakering af bil
lakering af bil
lakering af bil

BL Lakering tilbyder lakering af personbiler, motorcykler, campingvogn, autodele etc. BL Lakering har mange års erfaring med lakering af biler og derfor vil din bil eller motorcykel være i sikre hænder. Vores dygtige fagfolk kan deres kram, hvilket er din garanti for et virkelig flot resultat, der vil holde i årevis. Alt bliver slebet, grundet, spartlet og lakeret til perfektion. Hvad enten du ønsker en hel-lakering eller blot en udbedring efter skade, så kan vi klare opgaven. Med autolakering hos BL Lakering, får vi din bil eller motorcykel til at ligne noget, som lige er rullet ud af producentens fabrik.

BL Lakering tilbyder komplette løsninger. Dette indbærer Af- og påmontering, samt lakering, staffering og dekoration. Vores kompetente team bringer deres kærlighed for faget, ind i enhver opgave og vi er ikke tilfredse før du er. Vi foretager også småreparationer af din vogn. Det kan være reparationer som:

  • Ridser
  • Skrammer
  • Buler
  • Lakskader

Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på lakering af din bil, så kontakt os endelig ved at ringe til os, eller benytte dig af vores kontaktformular. Her kan du også vedhæfte et billede af dit projekt, så vi nemmere kan vurdere omfang og pris på opgaven. Du skal ligeledes være velkommen til, at kigge forbi med din bil eller motorcykel, så kigger vi på det sammen. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på reparation af din bil eller motorcykel.

Vi kan også...

BL Lakering kan også friske din fælge op. Få dine alufælge til at stå som nye! Kontakt os for et uforpligtende tilbud på lakering af alufælge

lakering_af_alu_faelge
bl_lakering_alu_faelge

Brug for en snak eller tilbud?