Møbellakering

draabe_lille3

BL Lakering udfører alle former for møbellakering. Læs mere om hvad vi kan tilbyde.

LAKERING AF

MØBLER/ INVENTAR / LAMPER OG M.M.

kontakt_drabe1 kopi

Stort set alle former for inventar kan slibes og lakeres

møbellakering
møbellakering
møbellakering
møbellakering
møbellakering
møbellakering
møbellakering
møbellakering

Trænger dine møbler/ inventar til en opfriskning? Og ved du af erfaring, at det kan være svært at få dine møbler malet, så de ligner et nyt møbel? Hos BL Lakering kan vi lakere alt! Det kan være en dyr løsning at smide møblerne ud. Eller måske har kommoden høj affektionsværdi? Vi lakerer dine møbler og inventar, så de står som nye og klar til mange års ny slitage. Så hvad enten du vil have sprøjtemalet dine køkkenlåger, døre, stole, borde etc. så kan det lade sig gøre hos BL Lakering. Vi sørger for at dit møbel er i de bedste hænder ved aflevering. Vi rengør, sliber og lakerer dine emner så de står som var de helt nye.

Vi sprøjtelakerer f.eks.

 • Døre
 • Lamper
 • Kommoder
 • Borde
 • Stole
 • Køkkenlåger
 • Reoler

Du kan få sprøjtemalet dine møbler i hvilken som helst farve du ønsker. Om det skal være mat eller blank, bestemmer du helt selv. Og ja så er det naturligvis til fordelagtige priser. Så inden du beslutter dig for at smide dine møbler ud eller købe nyt køkken, så tag kontakt til os og hør mere om muligheden for at få sprøjtelakeret dine møbler, så de igen står knivskarpe og som nye. Herunder har vi samlet lidt før og efter billeder.

FØR / EFTER

Dine møbler er i kærlige hænder hos BL Lakering. Se her før og efter billeder af 2 projekter. En gammel kommode bliver som ny og en ikea lampe bliver skilt ad og bliver til den flotteste guldlampe..

møbellakering
møbellakering
møbellakering
møbellakering

Få tilbud på lakering af dine møbler

Brug kontakt formularen her på siden og få et uforpligtende tilbud på lakering af møbler, inventar o.a. Skriv lidt om projektet og vedhæft meget gerne et billede. Så vender vi tilbage til dig med et tilbud på lakering af dit projekt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Send gerne et billede af dit projekt. Det gør det nemmere for os at give dig et tilbud. Vær tålmodig ved upload af billede. Tilladte filtyper jpg, png og gif.

  Brug for en snak eller tilbud?