Glasblæsning

draabe_lille3

BL Lakering udfører glasblæsning. Læs mere om hvad vi kan tilbyde indenfor glasblæsning

GLASBLÆSNING AF

INDUSTRI / AUTODELE / SKILTE OG M.M.

kontakt_drabe1 kopi

BL Lakering er eksperter i glasblæsning - stort som småt

glasblaesning_bl_lakering
glasblaesning-4 kopi
glasblaesning

BL Lakering er eksperter indenfor glasblæsning. Med glasblæsning efterlades en pæn, ensartet og silkemat overflade samtidig med, at det neutraliserer misfarvninger fra svejsning og andre bearbejdningsprocesser. De glasperler der anvendes, har ikke den slibende effekt, som man ser ved sandblæsning, og derfor er resultatet en fin, ensartet overflade. Formålet med glasblæsning er blandt andet at fjerne alle urenheder. Glasblæsningen neutraliserer misfarvninger, fjerner oxidlag og bearbejdningsspor, svejsninger og andre bearbejdningsprocesser. Efter glasblæsning fremstår overfladen flot og ensartet.

Hos BL Lakering kan vi klare stort som småt. Vi råder over en kabine på 8 x 4 x 4 meter. Det betyder at vi kan håndtere stort set alle emner indenfor glasblæsning.

Glasblæsning udføres på følgende materialer:

  • Aluminium
  • Kobber
  • rustfri stålemner

Med glasblæsning gives der garanti på, at der ikke er rester af sort jern eller andre materialer der kan ruste når emnerne returneres efter glasblæse behandlingen.

3 fordele ved glasblæsning opnås:

  • Visuelt flot, ensartet og silkemat overflade.
  • Stor rengøringsvenlig overflade.
  • Opnå en overflade hvor der stilles store sanitære krav.

Hos BL Lakering glasblæser vi til både virksomheder og private. Glasblæsning anvendes ofte på industriemner inden for fødevare og medicinalindustrien. For private kan eksempler være behandling af dele til motorcykler og fælge. Hvis du vil vide meget mere om glasblæsning og dets fordele, deler vi gerne ud af vores viden og giver dig et godt tilbud .

Se også...

Se hvordan vi arbejder med denne lastbil

Brug for en snak eller tilbud?