Hellakering af lastbil

Fra vores trofaste kunde RTR Gruppen Roskilde har vi fået denne lastbil ind, til hellakering. Den gennemgå en lakering fra top til tå. Første fase er afmontering og dampvask. Derefter gennemgår lastbilen en sandblæsning, så lastbilen står helt ren og klar til lakering.

Lakering af førerhus, chassis & opbygning

Næste skridt er lakering af førerhus. Førerhuset bliver lakeret i grøn hvorefter der bliver dækket af til røde stafferinger. Endnu en afdækning følger til de lækre sølv detaljer.

Lastbilens chassis og opbygning gennemgår en grunder, hvorefter chassis og opbygning bliver lakeret to gange i flot rød farve.  2 mand går lastbilen efter til mindste detalje, så alle dele, hjørner og kroge er lakeret.

Slutfasen

I slutfasen bliver der kælet for detaljen. Alt skrift bliver malet på af vores dygtige team, hvorefter lastbilen gennemgår 2 gange klarlak udover skrift, logo og stafferinger.

Lakering af lastbilen er nu færdig

Lastbilen står nu færdig efter diverse forarbejde og lakering. Lastbilen bliver gennemgået og kvalitetssikret, ned til mindste detalje. Hos BL Lakering er vi stolte over kunne give RTR en flot og nylakeret lastbil.

Lakering af lastbiler er en af BL Lakerings spidskompetencer. Vores mange års erfarning og kompetente team sørger for at din lastbil er i sikre hænder.

Kunne du også tænke dig at forlænge din lastbils levetid, når dit firma skal præsenteres ude på de danske veje? Ja så tag til kontakt til BL Lakering og lad os stå for lakering af din lastbil.